20 jaar na haar adoptie leest Kati een briefje dat haar adoptieouders achterhielden

Ouders zouden alles doen om hun kinderen alles te geven. Een koppel uit Michigan wilde een Chinees meisje adopteren en haar als hun eigen dochter opvoeden.

Hier zijn Ken en Ruth Pohler, die al heel lang een adoptiewens hadden. Toen het moment was aangebroken, namen ze het vliegtuig naar China om een meisje (Kati) te adopteren. Zij was samen met een briefje op een markt achtergelaten. Ze konden alleen nooit voorspellen wat nog allemaal gebeurde met dit mysterieuze meisje.

OUDERS DIE ADOPTEREN

familychasers.com

De ouders waren in de hemel met hun adoptiedochtertje. Toen Kati gevonden werd, zat er ook een brief in het mandje, uiterst bizar. Eerst konden ze niet geloven wat erop stond: Ruth las het in tranen aan ons voor.
In Michigan groeide Kati op als een typisch Amerikaans, ze hield van muziek spelen en sporten. Je kon aan haar uiterlijk zien dat ze geadopteerd was, maar niemand stelde vervelende vragen. Op haar 18
de verjaardag, vonden haar ouders het tijd om te vertellen dat ze geadopteerd was. Een belangrijke vraag bleef echter over.

ADOPTIE VERHAAL

Een kennis van hen (Annie) deed in China onderzoek voor Ken en Ruth, aan haar vertelden ze de inhoud van het briefje dat in Kati haar mandje lag toen ze gevonden werd. En zo vielen stilaan alle stukjes op hun plaats. Er bleef dan nog een vraag onbeantwoord: wie had dat briefje geschreven en waarom zou dit belangrijk zijn voor Kati? Kati wilde graag een semester in Spanje gaan studeren na haar 21ste verjaardag. Ook wilde ze graag de waarheid over haar verleden te weten komen. Deze reactie verontrustte haar adoptieouders, maar uiteindelijk hebben ze haar wel de waarheid verteld.

Prev1 of 3

SHARE